Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

απαντηση στον επειδη με ρωταει <<< G.PAPADAKIS

 επειδη με ρωταει <<< G.PAPADAKIS ΚΟΙΤΑΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ . ΕΧΕΙΣ ΠΟΥΛΙΑ;
Η ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΚΤΡΟΦΕΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΨΟΦΙΜΙΑ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ>>

Ανοιξε τα ματια σου κ δες με ποιον εχης να κανης εαν θες ρωτα τον μαστερ σου ιωαννιδη ποιος ειμαι  Η εδω  αυτους που  ειναι με μπλε ενδειξη.
ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΡΕ  ΤΡΑΜΠΑΡΙΦΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΗ ΧΑΡΤΙΑ pedigree (ιστορικό-γενεαλογικό πιστοποιητικό).      ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΕΓΩ ΚΑΝΕΙΣ

4) Πουλιά που διατίθενται στην αγορά χωρίς να υπάρχει η παραμικρή πληροφορία προέλευσης και ιστορικού, είναι άκρως επίφοβα προς αγοραπωλησία λόγω έλλειψης ιστορικών στοιχειων.
 ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  υπάρχει πιστοποιητικό (π.χ. λόγω εμπορίαςπου γινετε),??????
 6) Καλό είναι να προμηθευόμαστε πουλιά από εκτροφείς που έχουμε επισκεφτεί και ελέγξει το εκτροφείο τους. Εκτροφείς που απαγορεύουν αυστηρώς την επίσκεψη στο χώρο τους, για οποιονδήποτε λόγο, είναι καλό να αποφεύγονται.
 Υ.Γ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ CORY απο  to karderineς gr

 Το παρόν κείμενο δημιουργήθηκε από Έλληνες εκτροφείς καρδερίνας και έχει ως σκοπό να συμβουλέψει και να οριοθετήσει την ελληνική προσπάθεια εκτροφής, δίνοντας το σωστό παράδειγμα και κατεύθυνση σε νέους αλλά και νυν εκτροφείς. Να τονίσουμε ότι η προσπάθεια αυτή δεν αποτελεί νόμο ούτε και έχει σκοπό να υποκαταστήσει τα νομικά πλαίσια που διέπουν την εκτροφή ευρωπαϊκών ιθαγενών πουλιών. Αποτελεί όμως την πρώτη κοινή δήλωση εκτροφέων και ομαδική προσπάθεια ενημέρωσης στον ελλαδικό χώρο σχετικά με την καρδερίνα εκτροφής,
 Θα πρέπει να ζητάμε πάντα pedigree (ιστορικό-γενεαλογικό πιστοποιητικό) για κάθε πουλί που αγοράζουμε, είτε πρόκειται για εκτροφέα είτε για μαγαζί. Αν δεν υπάρχει πιστοποιητικό(π.χ. λόγω εμπορίας), θα πρέπει να μας δοθεί τουλάχιστον αντίγραφο του κτηνιατρικού ελέγχου στον οποίο υπεβλήθη το πουλί και χαρτί πιστοποίησης της εξαγωγής/εμπορίας του πουλιού στο οποίο να αναγράφονται τα στοιχεία του δαχτυλιδιού του.
4) Πουλιά που διατίθενται στην αγορά χωρίς να υπάρχει η παραμικρή πληροφορία προέλευσης και ιστορικού, είναι άκρως επίφοβα προς αγοραπωλησία λόγω έλλειψης ιστορικών αλλά και κτηνιατρικών στοιχείων. Τέτοιου είδους αγοραπωλησίες θα πρέπει να αποφεύγονται.
5) Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε σε τι χώρο (εκτροφείο) αλλά και σε τι είδους κλουβί (διαστάσεις)έχει γεννηθεί ένα πουλί που σκοπεύουμε να αγοράσουμε. Αυτό μας βοηθάει στο να αναλογιστούμε αν έχουμε τον κατάλληλο χώρο και εξοπλισμό ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες επιτυχούς αναπαραγωγής και κατόπιν να πράξουμε αναλόγως.
6) Καλό είναι να προμηθευόμαστε πουλιά από εκτροφείς που έχουμε επισκεφτεί και ελέγξει το εκτροφείο τους. Εκτροφείς που απαγορεύουν αυστηρώς την επίσκεψη στο χώρο τους, για οποιονδήποτε λόγο, είναι καλό να αποφεύγονται.

1)Κώνσταντινος Λιακόπουλος ΠΟΟ AL 05
2) Σπύρος Νασόπουλος ΠΟΟ AL 85
3) Ατταλίδης Γιώργος ΠΟΟ AL 56
4) Κωνσταντινος Σπυρουδης ΣΕΠΣΕ EV 27
5) Νάκης Διονύσιος ΣΦΩΠ V 80
6) Νίκος Πηλιχός ΠΟΟ AL 165
7) Κουρεντζής Κυριάκος ΠΟΟ Α L 26
8 ) Φλώρος Ελευθέριος ΣΦΩΠ V 77
9) Γιάννης Λαζαρίδης ΠΟΟ AL84
10) Κωστας Καρανασος ΑΛΟΠ 112
11) Γιώργος Μπούρδος ΠΟΟ AL 34
12) Αντώνης Γιαννακόπουλος ΑΣΚΕ S 22
13) Νίκος Φουρλόπουλος ΣΦΩΠ V91
14) Μαρίνης Αθανάσιος ΑΣΚΕ S 37
15) Καστανιδης Αλεξανδρος Π OO AL 115
16) Μονέδας Βασίλειος ΕΠΑΜ ΕΡ 56
17) Γιαννης Μουτσόπουλος ΠΟΟ AL 25
18 ) Γιώργος Βραχνής ΑΣΚΕ S26
19) Νίκος Νικολακάκης ΠΟΟ AL 100
20) Κορρές Μιχάλης ΕΠΑΜ ΕΡ 78
21) Μυζήθρας Ιωάννης ΠΟΟ AL081
22) Αθανάσιος Σιάσιος EPAM ΕΡ43 


  καταλαβες βλακα  ποιος δινη στοιχεια  ουτε ενας αντε βουλωστο τωρα .